Collectmaxx

Toolkit voor proactieve schuldhulpverlening
Meer informatie

Collectmaxx: De sleutel tot effectieve schuldhulpverlening

In een wereld waar schuldenproblematiek steeds complexer wordt, biedt Collectmaxx een verhelderende oplossing. Collectmaxx is speciaal ontwikkeld om organisaties te ondersteunen bij het tijdig signaleren en effectief aanpakken van schulden. Met Collectmaxx krijgt u niet alleen een technologische voorsprong, maar ook een partner die meedenkt in het creëren van een financieel gezonde gemeenschap.

Gebruiksvriendelijk dashboard

Met real-time data-analyse, geautomatiseerde communicatie en een gebruiksvriendelijk dashboard, zet Collectmaxx de standaard voor schuldenpreventie en -beheer.

collectmaxx dashboard

De voordelen van Collectmaxx

Gemeenten kunnen met Collectmaxx’s natuurlijke voice herinneringen effectief communiceren met burgers. Deze geautomatiseerde berichten, opgenomen in studiokwaliteit, zorgen voor heldere en persoonlijke communicatie. Dit verbetert en versterkt de band met de ontvanger. Slimme algoritmes optimaliseren verzendtijden, terwijl burgers tijdens kantooruren doorverbonden kunnen worden met een medewerker.

Collectmaxx biedt organisaties meertalige communicatieopties, essentieel voor een inclusieve benadering van een divers publiek. Deze ondersteuning verlaagt communicatiebarrières en verhoogt de tevredenheid, wat bijdraagt aan betere dienstverlening en sterkere gemeenschapsbanden.

Collectmaxx helpt gemeenten besparen op overhead door automatisering van herinneringsprocessen en administratie. Deze efficiëntie vermindert handmatige processen, bespaart tijd en middelen, en leidt tot kosteneffectievere werking, waardoor middelen beschikbaar komen voor andere taken.

Collectmaxx biedt via interactieve landingspagina’s een breed scala aan betalingsmethodes en opties, waardoor debiteuren onmiddellijk, uitgesteld of in termijnen kunnen betalen. Deze flexibiliteit verbetert de gebruikservaring en verhoogt de kans op tijdige betalingen, wat het incassoproces vereenvoudigt. Ook is het mogelijk om interactieve video in te sluiten voor een nog betere gebruikservaring.

Onderdeel van Collectmaxx is de Digitale Assistent, een geavanceerde spraakbot die een dure callcenter volledig overbodig maakt. De spraakbot beantwoordt snel en effectief vragen van burgers, regelt zelfstandig betalingsregelingen en vermindert de druk op menselijke medewerkers.

Het gebruiksvriendelijke platform van Collectmaxx combineert efficiëntie met toegankelijkheid. Het intuïtieve dashboard zorgt voor snelle toegang tot functies en informatie, wat bijdraagt aan een soepeler incassoproces en de productiviteit verhoogt, terwijl het een aangename ervaring biedt voor debiteuren.

DOWNLOAD ONZE ONEPAGER

Effectieve schuldhulpverlening met Collectmaxx

Collectmaxx  ondersteunt gemeenten bij het automatiseren van het vroegsignaleringproces door gebruik te maken van digitale kanalen, zoals natuurlijke voice herinneringen, e-mail en interactieve video.

Daarnaast biedt Collectmaxx gemeenten de mogelijkheid om flexibele betalingsregelingen te treffen en zelfbediening te faciliteren via een digitale assistent. Deze assistent maakt volledige automatisering van de afhandeling van inkomende gesprekken mogelijk met conversatie-AI, waardoor een traditioneel callcenter overbodig wordt.

Effectief, efficiënt en vriendelijk

Schulden vroegtijdig signaleren en aanpakken is een uitdaging die vraagt om een slimme, geïntegreerde aanpak. Collectmaxx biedt precies dat: een krachtige suite van tools ontworpen om gemeenten te ondersteunen bij het proactief beheren van schuldhulpverlening.

Maak de overstap naar een efficiëntere toekomst en zorg voor een financieel gezondere gemeenschap met Collectmaxx.

kom in contact

Toe aan een effectievere aanpak?

anjali is een revenue geek bij alphacomm

“Ik vertel graag meer over Collectmaxx.”

Maak kennis met Anjali Ghirah, Revenue Geek bij Alphacomm.

Vooraanstaande ondernemingen kiezen voor Alphacomm

Eneco
KPN
T-Mobile
Telefonica
Deutsche Bank

Address

Scheepmakerspassage 183
3011 VH Rotterdam
The Netherlands

Support

Follow us

alphacomm is committed to sustainable business practices ecovadis
alphacomm is pci-dss compliant

Address

Scheepmakerspassage 183
3011 VH Rotterdam
The Netherlands

Support

Follow us

alphacomm is committed to sustainable business practices ecovadis
alphacomm is pci-dss compliant

© Copyright Collectmaxx   |   Made with <3 in Rotterdam